Zoekt u de voordeligste en beste zonnepanelen experts in Zevenhuizen?

Zonnepanelen Zevenhuizen: leve de zon!

Zonnepanelen geven uw woning nieuwe en schone energie. Hiermee laat u zien dat u het milieu belangrijk vindt. U stoot geen broeikasgassen uit en helpt mee aan een beter klimaat. U investeert niet alleen in de toekomst, maar ook in uw portemonnee. Geniet daarom gelijk van de vele voordelen! In tien jaar tijd heeft u voldoende rendement om de investering terug te verdienen. De specialisten van Zonnepanelendienst installeren zonnepanelen in de regio Zevenhuizen. Vraag nu vrijblijvend offertes aan en kies de installateur die het best bij u past.

Rendement

Geef uw woning nieuwe energie

Op een doordeweekse dag hoeft u niet na te denken bij energie. U laadt uw telefoon op aan het stopcontact, kijkt een programma op tv en draait de was. Zodra u kiest voor zonne-energie, merkt u geen verschil in deze dagelijkse werkzaamheden. De zon levert een woning voldoende energie, terwijl u daarmee uw steentje bijdraagt aan een beter klimaat. De stroom die u niet gebruikt, gaat automatisch naar uw netbeheerder in de regio Zevenhuizen. U kunt zorgeloos genieten als uw zonnepanelen zijn aangelegd door een van de installateurs van Zonnepanelendienst.

Onze specialisten in Zevenhuizen bieden u de volgende voordelen:

 • Advies over de zonnepanelen die passen bij uw energieverbruik
 • Vakkundige installatie
 • Installatie van zonnecollector en zonneboiler in de regio Zevenhuizen
 • Maximaal rendement
 • Advies en werkzaamheden bij onderhoud van uw zonnepanelen
Zonneboiler

De zonnecollector en zonneboiler

Kiest u voor zonnepanelen of een zonnecollector? Een zonnecollector op het dak is verbonden aan een boiler waarin warm water wordt opgeslagen. Dit water loopt via buizen naar de warmteregelaar. Als u de kraan opendraait voor warm water, loopt het hete water uit de boiler langs het koude kraanwater. Hierdoor warmt het op. Er zijn verschillende soorten zonnecollectoren en –boilers. U kunt kiezen uit:

 • Normale zonneboiler
 • Cv-zonneboiler
 • Compacte zonneboiler
 • Zonneboilercombi

De meeste zonneboilers werken in combinatie met de cv-ketel. Zodra het hete water uit de zonneboiler op is, zorgt de cv voor de naverwarming. Zo staat u nooit onder een koude douche. Welk systeem u nodig heeft, hangt af van hoeveel water u nodig heeft. Alleen de zonneboilercombi is geschikt om zowel het tapwater als de woning te verwarmen. Weet u nog niet wat uw voorkeur heeft? Uw expert in Zevenhuizen adviseert u en helpt met de installatie.

Onderhoud

Zonnepanelen en onderhoud

De installatie van zonnepanelen in Zevenhuizen duurt meestal één dag. Daarna heeft u er ruim twintig jaar plezier van. Een frisse regenbui spoelt het vuil en stof van de panelen gemakkelijk van uw schuine daken. Heeft u een plat dak? Dan spoelt u de panelen een keer per jaar zelf schoon. Maak de omvormer regelmatig stofvrij. Een handige tip: houd zelf bij hoeveel stroom er wordt opgewekt. Door natuurlijke slijtage leveren zonnepanelen per jaar maximaal een half procent minder energie op. Wijkt dit percentage ineens sterk af? Dan is het belangrijk om de omvormer en de zonnepanelen te controleren. De omvormer gaat gemiddeld twaalf jaar mee. Twijfelt u of deze vervangen moet worden? Neem dan contact op met uw installateur in Zevenhuizen.

 • Zonnepanelen spoelen vanzelf schoon
 • Sneeuw en ijs smelt vanzelf. Of maak voorzichtig een hoekje vrij met een zachte bezem
 • Houd de omvormer stofvrij
 • Vervang de omvormer na circa twaalf jaar
 • Houd het rendement van uw zonnepanelen zelf bij

paginamanager


Uw regiomanager in Zevenhuizen, Zoetermeer, Zwijndrecht en Alblasserdam

Hallo, mijn naam is Xavi Otte. Op 7 november 1972 zag ik het levenslicht in Zevenhuizen, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hier is Anne van Gent ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Eendrachtsmolen en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV Groeneweg om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in de gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle te verbeteren. Vooral in Zevenhuizen (2760 - 2761) ben ik actief. Naast de zonnepaneelwerkzaamheden in Zevenhuizen, coördineer ik ook alle Zonnepanelendienst opdrachten in Zoetermeer, Zwijndrecht en Alblasserdam. U kunt me dus overal in de provincie Zuid-Holland en omstreken tegenkomen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Grote Veenbrandstraat 17 (2761 AC) in Zevenhuizen gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Net als de klus bij sportclub VV Groeneweg in Zevenhuizen. Wilt u ook zonnepanelen of advies hierover krijgen? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina.

Laat onze experts vakkundig uw klus uitvoeren. Dan hebt u zelf tijd om iets leuks te doen.

Advies voor zonnepanelen op uw eigen dak

Stel dat u uitgaat van een gezin met vier personen en een stroomverbruik van 3500kWh per jaar. Dan heeft u ongeveer zestien zonnepanelen nodig om volledig uw eigen stroom op te wekken. De panelen kunnen op bijna alle daken bevestigd worden. Schuine daken zijn hiervoor ideaal. Het paneel vangt het meeste zonlicht in een hoek van 36 graden. Houdt u er bij de plaatsing rekening mee dat iedere zonnepaneel 1,6 m2 ruimte nodig heeft op het dak. Dit is inclusief de bevestiging en de installatie.

De panelen kunnen ook op platte daken bevestigd worden, of via beugels op de voorgevel of andere locaties. Hier is vaak geen vergunning voor nodig. Alleen als dit het aangezicht verandert van monumentale gebouwen is het verstandig om contact op te nemen met uw gemeente in de regio Zevenhuizen. Plaats de panelen bij voorkeur richting het zuiden, omdat dit het hoogste rendement oplevert. Ook is het belangrijk om een plek te kiezen met weinig schaduw. Schaduw zorgt ervoor dat de zonnepanelen minder spanning opbouwen en minder energie geven. Daken zijn daarom ideaal vanwege hun hoge ligging. Vraag ook gerust uw installateur in Zevenhuizen om advies.

 • Er is meestal geen vergunning nodig. Neem bij een monumentaal pand wel even contact op met de gemeente van regio Zevenhuizen
 • Schuine daken zijn ideaal voor zonnepanelen
 • U heeft het grootste rendement bij zonnepanelen gericht op het zuiden
 • Zorg voor voldoende ventilatieruimte
 • Kies een plek met weinig schaduw
 • Controleer de meterkast: kan deze de spanning aan? Neem bij twijfel contact op met de netbeheerder
 • Controleer of uw energiemeter terugloopt of registreert hoeveel stroom teruggaat naar het stroomnet
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen zonnepanelen Zevenhuizen

De prijzen van zonnepanelen hangen samen met de hoeveel energie die u wilt produceren. Eén zonnepaneel levert ongeveer 220kWh energie per jaar. Bekijk uw energierekening om een inschatting te krijgen van uw eigen verbruik. De prijs voor zes panelen inclusief installatie is vanaf 2900 euro. Na de installatie bespaart u direct veel kosten op uw energierekening. Ook kunt u de btw terugvragen op de installatie van uw zonnepanelen. Hiervoor neemt u zelf contact op met de Belastingdienst. Zo verdient u de investering in tien jaar tijd terug. Daarna heeft u nog minstens zo veel tijd om te genieten van uw gratis groene stroom.

Ontvang gratis offertes

Bent u benieuwd wat de specialisten van Zonnepanelendienst bij u in Zevenhuizen kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend offertes aan. U kiest voor de beste prijs-kwaliteit voor de zonnepanelen op uw dak. Onze installateur uit de regio Zevenhuizen zorgt ervoor dat u én uw woning zorgeloos van de zon genieten!

zonnepanelen plat dak

Informeer voor u begint

Voor sommige zonnepanelen of zonneboilers is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij uw gemeente. Soms zijn er ook lokale bepalingen waar u aan moet voldoen. Heeft u hier vragen over of wilt u subsidie aanvragen? Loop gerust eens binnen bij uw gemeentehuis aan de Raadhuisplein 1 of kijk op de website.

Recente opdrachten in Zevenhuizen

De bewoners van Dorpsstraat (2761 AC) hadden last van een hoge energierekening. Onze experts hebben advies gegeven om te besparen op de energierekening.